se upp för ficktjuvarna

Så var mellandags rean igång vilket medför att det är dax igen för att se upp för ficktjuvarna på stan. Det som tydligen går mest av dessa dagar i mellandags rean är elektronik enligt VK. Jag är dock ute efter barnkläder och dylikt istället. Har inte köpt ett enda plagg för full pris på flera år känns det som. Mellandagsrean brukar även kunna resultera i billigare kläder än på vissa loppisar, de flesta tradera auktionerna och dyl.

Fast ja då får man ju inte de där super kända märkerna på kläderna men ska jag vara ärlig tror jag inte att mina tre yngsta bryr sig ett skit om märket på kläderna ^^

Ska även bli mycket intressant och se hur denna rea i kombination med SMHI:s utförande av en klass 1 varning för Västerbotten. Igår då vi var in till stan och lämnade stor barnen hos deras far så såg vi i alla fall en lastbil som kört fast i snön. VK ansåg att man borde ha lämnat bilen hemma men ja det är ju inte det lättaste då man har över 40 minuters bilfärd in till stan. Så ja mycket snö har det kommit och vi funderar på att köra in idag igen för att shoppa hem nyårs maten och titta lite på mellandags rean osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar