ett litet musbo?

När jag plockade gräs idag (exakt som alla dagar) till alla våra växt ätande djur så råkade jag få med mig ett litet musbo?
Hur som helst runt var det och byggt av gammalt torrt gräs. Ur själva boet rasade det ut en hel hög av små bebisar som pep. Undrar om man kan ge sådant till sina reptiler?
För ja musbebisarna lär ju knappast överleva utan boet, gissar jag.
En riktigt söt liten mus

3 kommentarer:

 1. ja, då får dom bli mat istället

  SvaraRadera
 2. Iiiieee, jag hade ju fått panik! Fast dina reptiler borde nog gilla dem.

  Sv:Bära "stora" barn i bärsjal som mina är inte tungt, eller så är jag för van :) Allas ryggar är ju olika, men i princip så är det som så att när man bär med en bärsjal så bär man med höften. Och hamnar inte barnets vikt på sin egen höft så har man knutit fel någonstans. I princip alltså :)

  SvaraRadera
 3. Ush vad dåligt gjort säger jag bara! Du kunde ju bara lagt tillbkas boet så gott de gick så hade mamman kommit tillbaks o dom hade klarat sig!! Hoppas verkligen inte att du dödade / matade dina djur med de små liven säger jag bara..
  Förresten, måste fråga: Har du ett samvete överhuvudtaget? Saknar du empti helt enkelt? Du lägger ut en bild på stackars musungen o skriver att den e söt m.m O att du lixom undrar om du kan ta o mata dina reptiler med den. USH för såna människor

  SvaraRadera