Mässan i bilder

Reptil mässan och övriga aktiviteter från helgen i bilder.

En del av gänget som vi åkte ner med. Skönt att kunna slappna av hela resan utan att fundera hur man ska roa barn. Även om det kan vara riktigt jobbigt att trycka ihop sig under så många timmar i en bil.

Efter en kort natt på vandrarhem så åkte vi iväg och hjälpte till att ställa iordning inför mässan.

I år så var det vårat första år som vi hade bord och sålde egna djur under reptil mässan. Jag stog vid bordet som jag delade med två andra och sålde några av våra djur. Gubben satt i insläppet. Bilden visar inte de djur jag sålde.

Även andra härliga djur fanns att köpa på mässan.

Jag och gubben sålde iväg 5 djur och vi köpte hem 6 djur. När mässan stängde var det bara att skynda sig att packa ner och städa undan för vi hade bara 30 minuter på oss innan årsmötet startade.

Självklart var det svårt att låta bli att titta på djur som införskaffats. Danne fick tag på två riktigt underbart söta paddor. På bilden försöker paddan charma Jocke.

Otroligt vackra djur. Synd på den långa näbben bara som paddan får pga. för mjuk mat. Tur att de går att slipa ner.

Danne med familj köpte även med sig nya Gilaödlor (Heloderma suspectum). Fina djur är dock en gift ödla.

 
Sussie äter maten som bjöds på till alla funktionärer och såldes till övriga.

Maten var mycket god och sällskapet vid bordet var trevligt. En karl från Estonia (Estland) sprang runt med en kamera hela kvällen och fotade människorna.

Efter maten bjöds det på ett föredrag om näsgropsormar i Peru. Var mycket intressant även om jag var trött och försökte undvika arr sitta och gäspa. Synd bara att vissa inte kunde visa respekt och satt och pratade, pruttade och skrattade åt saker. Vart otroligt svårt att koncentrera sig på vad föredragshållaren sa.

Vissa hade kanske roligare än andra!?
För det fanns dom som vaknade med penisar på deras kind.

2 kommentarer:

  1. Gift ödla? Ofan, fin ju..

    SvaraRadera
  2. Fan vad coolt. Det där måste vara det coolaste som finns. Köpa och sälja djur? Reptiler! Haha, fan vad ballt! :D

    SvaraRadera