var riktigt bra och intressant

Programmet igår om super människor var riktigt bra och intressant. Olikt andra i samma ämne då de thog personerna ifråga till proffs där de fick testas och man fick bra svar på hur det gick till att de hade omänskliga super förmågor.
Den första karln klarade av elektrisitet i omänskligt höga nivåer. Han hade kommit på sin ovanliga förmåga då han som pojk försökt ta livet av sig genom att koppla sig till en generator. Det bevisades senare att hans hud hade typ hundra gånger mer motståndskraft (om jag minns rätt) mot el än en normal människa.

Den andra var ett matte geni som kund räkna ut enormt svåra tal fortare än en miniräknare. Magnetröntgen visade senare att hans "räkne" del av hjärnan hade flyttat sig lite uppåt och istället utnyttjades den delen av hjärnan som sköter omedvetna rörelser och liknande. Läkaren hade aldrig sett ngt liknande tidigare.

Tredje killen var en som varit blind sedan födseln och som kunde se olika föremål genom ljudvågor. Han formade klick ljud med munnen och med hjälp av ekot så kunde han se var föremål var, hur stora de var och viket typ av föremål det var.

Sista killen var en snubbe som var enormt starkt fast med en helt "normal" stor kropp. Han kunde enkelt rulla ihop en stekpanna och böja skiffnycklar. Tester av forskare visade han hade onormala aktiviteter i sina muskler då de användes. Accelationen i musklerna var betydligt större än normala människor och han klarade av att utnyttja otroligt stora mängder av sina muskelceller.

Helt klart ett riktigt intressant program som jag kommer att börja följa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar