Alla hjärtanfondensdag

♥ ♥ ..All eventuell uppvaktning på alla hjärtans dag imorgon, undanbedes tacksamt och bestämt.. ♥ ♥

Vill ni uppvakta mig så gör i det bäst genom att sätta in pengar till hjärtfonden istället för att slösa dom på meingslösating som enbart bidrar till vårat sjukt materialistiska samhälle.

Jag tycker faktiskt att ni alla andra där ute som har ett solidariskt och medmänsligt tänkande kan liksom jag uppmana andra till att skänka alla hjärtansdags konsumtionspengarna istället till de människor som verkligen behöver hjälp med sin hjärtesorg. Varför inte bara byta namn på dagen oxå till alla hjärtanfondensdag!?

♥ ♥    Bidrag insätts enklast på fondens postgirokonto 74 60 71 - 0    ♥ ♥
och varför inte lämna ett fint kort till sin älskade istället där man skrivit ner hur myckt pengar man skänkt till de med riktig hjärtesorg.

Denna fina gåva gav Tyr och Freja till mig och deras far och vilken gåva i hela världen skulle kunna slå en sådann här vacker!?

Stiftelsen Norrländska Hjärtfonden bildades 1980. Den hette då Stiftelsen för kardiologi och fysiologi men fick 1985 sitt nuvarande namn. Fondens ändamål är att stödja vetenskaplig forskning inom Norra sjukvårdsregionen (länen AC, BD, Y och Z) med avseende på hjärt- kärlsjukdomar.

 
I juridisk mening är Norrländska Hjärtfonden en stiftelse som omfattas av stiftelselagen och står under tillsyn av Länsstyrelsen i Västerbottens län. Fonden är skattebefriad och dess räkenskaper granskas enligt stiftelselagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar