operation tungsträng

Världens underbaraste och duktigaste liten pojke har gjort sin första operation i livet. Fast ska man vara riktigt ärlig så är det vår första operation i hela vår underbara familj.

Vi var på lassa strax före kl 09.00 och passade på att byta blöja det första vi gjorde där.
 
Tågbanan är ngt som han direkt ville leka med och den höll han på med tills sjuksköterskan kom.

Tyr fick ett diplom eftersom han var så extremt duktig. Vilket alla barn är som opererar sig är, jätte duktiga små hjältar är vad dom är. Den uppmärksamma mamman såg ngt försent dock att det står för fel operation, men vad gör det. Huvudsaken är ju att det blev rätt gjort på pojken.

Han låg dock och sov på narkosen riktigt super länge efter. Fröken Angelica hann med både två koppar kaffe, en Kalle Anka tidning samt att titta till pojken min och den pipande skärmen. På bilden ser ni vilken typ av operation det gällde. Tungsträngen som kapades av en bit. Så nu hoppas jag att talet för hans del kommer att släppa loss bättre.

Enligt kirurgen så trode han på att man skulle behöva bedöva med alvedon ett par dagar efter operationen eftersom det gör ont där även efter ett bra tag. Sedan skulle man hålla ögonen öppna så att såret inte blir infekterat om det skulle bli det måste man ringa till avdelningen igen. Sedan ska vi även träna Tyr på att räcka ut tungan så att den inte växer fast igen på samma ställe, eller vad han nu sa.

2 kommentarer:

  1. Jonah tackar så mycket gratulationen.. antar jag :P

    Hur är det med Tyr nu, är han påverkad efter operationen?

    SvaraRadera
  2. En sån duktig liten kille...En massa beröm e han värd..*L*

    SvaraRadera