desperate housewives säsong 6


Igår kväll så lyckades jag och gubben se klart på desperate housewives säsongen nr 6. Efter en rätt dålig säsong med mycket kropps och sexfixeringar så avslutades den jätte bra och spännande.

Såg att säsong 7 släpps 2 dagar före jag fyller år så nu blir det en given önskan till födelsedags present för min del. Den 5 oktober så släpps nästa säsong. Hoppas att den är bättre än vad säsong 6 var.

3 kommentarer:

 1. Ja det där med ålder och IVF är konstigt. Jag tror äldsta-åldern skiljer upp till sju år beroende på vilket landsting du tillhör. ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar. Jag hoppas att jag lyckas lära mina barn det men jag hoppas också att de inte kommer att bli lidande av mitt ibland dåliga mående :-( Men jag kommer att se till att de inte blir det, oavsett vad jag behöver göra.

  Ett sådant lyckoskott när jag hittade din blogg, först var det reptilerna som intresserade mig men så upptäckte jag ju att du dessutom är en häftig mamma som (vad jag tror mig ha lyckats förstå) vågar gå emot strömmen en del. Underbart!

  Du, har du något tips på hur vi får vår skäggagam att äta mer grönsaker? Han är en omplacering som vi tagit över och tyvärr förstod inte hans förra ägare att skäggagamer ska äta grönsaker (ja vet, helt otroligt) så under hans 2-åriga liv har han någon gång smakat maskrosblad annars har han levt på syrsor och sådana äckliga maskar ;)Och så reptilpellets.
  Jag får honom att äta ärtor, det är en ny favorit tror jag :-) Groblad tycker han är okej och broccoli men sedan tar det stopp. Har försökt med massor, men en del saker vägrar han ens att provsmaka.. Jordgubbar tog han som en ren förolämpning ;)

  Luriga små djur. Hoppas du har något tips :-)

  SvaraRadera