Freja har varit så duktig idag

Freja har varit så duktig idag. Helt på eget bevåg så gick hon på toaletten för att bajsa. Sedan ropade hon att hon var klar och hon hade helt klart bajsat på toaletten. Så nu borde hon alltså vara helt blöjfri på dagarna. Så himla skönt.

Sedan tror jag att det är väldigt många som har börjat påpeka hennes tänder. Hon har mycket tandsten samt stora hål på framtänderna som ser ut som stora fläckar på tänderna. Orsaken till att jag tror att folk påpekar det är för att hon har börjat säja här hemma att det inte går att få bort det från tänderna. Tråkigt att hon ska få behöva få en känsla av att andra barn eller vuxna påpekar tänderna som om ngt vore fel på dom. Men än så länge så påverkas hon dock inte nå mer än så av det. Man blir dock orolig att hon kommer sluta vilja prata eller skratta bara för att tänderna syns och för att folk på pekar dom då.

1 kommentar:

  1. Usch vad tråkigt om det är så att folk påpekar det till henne som är så liten än och kanske inte riktigt vet varför hon har så. Då är det bättre att barn (och vuxna) kommer till er och frågar tycker man..

    SvaraRadera