wasalandia

Efter första natten i husvagnen så tillbringade vi hela dagen på wasalandia. Det märktes verkligen att Wasalandia har ett antal år på nacken då det mesta var slitet nanting. Bänkar var trasiga eller gick sönder då man satt där, karuseller var trasiga och gick inte att åka. Personalen såg ut att vara enkla sommarjobbare i en ålder av gymnasienivå. Så hela intrycket var rätt kasst för en vuxen som själv har varit där ett par gånger som barn.

Det absolut bästa med den dagen var barnens lycka, att ´deras farmor och kusin Jimmy var med exakt hela dagen. Att de vann en massa super bra saker. En wasalandia björn vardera, två wasalandia tröjor vardera, vattenpistol, hund i rosa väska och boll med racket vardera.

Sedan kan man ju inte glömma bort glädjen med alla karuseller. Man betalar en inträdesavgift sedan får man åka alla karuseller helt gratis. Då nu en av gubbens gamla kompisar kände en på wasalandia så fick vi alla gå in gratis med fribiljetter, kanoners! Frejas favorit var helt klart stocken som åker i vattenkanan. Hon hade tur som var precis exakt 100 cm lång så hon fick åka lite fler karuseller. Tyr får vänta med dom karusellerna tills han vuxit lite till.


De eldrivna motorcyklarna var en super stor favorit. Jag tror att både Tyr och Freja skulle ha kunnat åkt där runt runt hela dagen om dom fick bestämma. Ganska fort gick motorcyklarna oxå. Tyr fick sitta lite på sniskan för att nå till gasen så det var precis så att han kunde köra dom storleks mässigt. Så himla gullig min lilla älskling såg ut på den.


Det fanns även en massa små åk attraktioner. Den typen som brukar stå på stormarknader och så får man stoppa i mynt för att åka. På wasalandia var de dock gratis så barnen kunde åka sig less på dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar