Tävla om praktiska nappar


Omrio är ett nystartat företag som har ett unikt koncept med en napp som har vingar som sluter om silikonet när den tappas. Omrio är dem enda som får sälja dem i Sverige av själva patent havaren.  Nu har mina läsare chansen att få testa dessa nya nappar genom en tävling på min blogg.

1:a pris 5 nappar
2:a pris 3 nappar
3:e pris 2 nappar

Tävlingen är avslutad vinnare presenteras i bloggen så fort tid finns

För att tävla ska du:
1, motivera varför just du skulle behöva nappar som sluter om silikonet när den tappas i antingen en kommentar här eller till min mail adress: angelasdream@hotmail.com
2, Lämna ditt namn & mailadress (fältet ovanför meddelande fältet räknas inte).
För en extra vinstchans:
1, Gör det ovan och sedan;
2, lägg till mig på bloglovin meddela mig vilket nummer du blev 
Follow Angelica - Fyrbarnsmamman

Obs!
 • Sista tävlingsdag: 20120715
 • Tävlingen är gratis att delta i. 
 • Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.
 • Vinnarna utses av tvattlapp.blogspot.com.
 • Juryns beslut kan inte överklagas.
 • Vinnarna kommer att publiceras på min blogg. Har jag inte hört ngt inom en rimlig tid från vinnaren så dras det en ny vinnare.
 • eventuella problem som uppstår i och med tävlingen som inte tvattlapp.blogspot.com kan råda över kan inte heller tvattlapp.blogspot.com ersätta eller hållas ansvarig för.
 • Har ni svårt att lämna kommentar här i bloggen så skicka svaret till angelasdream@hotmail.com istället
Lycka till!

27 kommentarer:

 1. Wow vilka häftiga! Jag är absolut med :) Vi behöver verkligen sånna eftersom Tuvalie hela tiden tappar nappen när hon skrattar. Hon kan vara jättejätteledsen och ha nappen i munnen sen såfort hon ser mig eller Love (pappan) när vi tar upp henne för att trösta - då skrattar hon till och tappar nappen så den flyger på golvet. Och den blir jämt supersmutsig :/ Vi har provat att ta ur nappen innan vi plockar upp henne men det fungerar inte. Då blir hon hysterisk! Hon måste få "tappa" den själv innan hon är nöjd...

  Jag följer dig redan på bloglovin, så jag gillade tävlingsinlägget istället :) Blev den första att gilla. Hoppas på tur!

  moniasundgren@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Vilken häftig uppfinning :-)
  Vill självklart vara med.
  Min barndomskompis ska ha barn i augusti och tycker det skulle passa henne alldeles prefekt. Hon och hennes sambo har eftersom att de inte har en fast inkomst fått bo ute på landet i föräldrarnas hus. Kan garantera att det kommer vara många fall från napparna ner i jorden uteomhus för deras del så vore ju fantastiskt bra att inte behöva skölja av nappen precis hela tiden.
  Följer bloggen sedan ett bra ta tillbaka så vet inte vilket nr jag hade, är iaf 81 som följer nu :-)
  /Emma S
  emmsa_152@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag har tipsat om tävlingen här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/07/08/nappar-157/

  SvaraRadera
 4. Jag är gärna med!

  Vår lilla tjej kom för ett tag sen på hur roligt det är att kasta saker, särskilt att kasta saker när hon sitter i vagnen! Jag har tappat räkningen över hur många gånger hon slängt iväg nappen.. De här låter ju toppen eftersom de sluter sig, då behöver man inte vara lika orolig för att hon får massa baskilusker i munnen!

  Jag följer dej nu på bloglovin, och blev följare nr 82.

  Kram, Ingrid

  lilla_ingrid1@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Cecilia mamma till Albin9 juli 2012 11:36

  Cecilia Persson cecilia.p86@hotmail.com

  Jag skulle vilja vinna eftersom det spelat ingen roll hur mycket man dammsuger när man har hund och katt så blir det hår på golvet och de hamnar alltid på sugdelen på nappen. De här napparna vore ju jätte bra!så slipper man kanske att plocka hår från nappen varje gång Albin tappat den på golvet.
  Mvh Cecilia
  Jag blev följare nr 82.

  SvaraRadera
 6. Min son Frank 5 månader gammal. Vill inte ha napp så mycket. Jag provar massa olika sorter för att se om jag hittar någon som han gillar. Kanske gillar han denna sort, det är min motivering till varför jag skulle vinn!
  Ha det så gott!
  sg_martinsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag vill vinna till min lille kille som jämt kastar sin napp. SSSåå äckligt ibland. Är en riktig tuttekille som jämt vill ha napp.

  Mvh

  Anja
  anjag@home.se

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Men oj vilken uppfinning! Jag tänker direkt på min bästa väns lilla pojk. Han vill gärna vara med storebror i sandlådan och nappen ska så klart också vara med! Men i all lek tappar han bort sig och nappen ploppar ut, rakt ner i sanden. Så detta vore ju toppen. Vinner jag skulle han få den!

  Mvh
  Ida B
  idapida@banck.se

  SvaraRadera
 9. 1. Jag är gärna med och provar lyckan. En av mina bästa vänner har en son pá 1,5 ár som börjat h¨ærja runt som bara den och det tappas nappar överallt. Hon är ensamstáende och skulle bli överlycklig över dessa nappar till sin son

  2. Följer redan pá bloglovin och blev nr 2 att gilla tävlingsinlägget

  MVH Sofie
  citcit.kuruyemşs@gmail.com

  SvaraRadera
 10. email adress: citcit.kuruyemis@gmail.com

  SvaraRadera
 11. Detta var något nytt, har jag aldrig hört talas om tidigare, är gärna med och gör ett försök att vinna. Skulle vara perfekt att ha då nappen ibland slängs iväg och är ju inte allt för ren efter det. Måste även vara praktiskt då man stoppar ner den i väskan eller fickan.
  liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 12. Jag är med här också!

  Jag skulle vilja vinna dessa nappar till mitt gudbarn, har aldrig hört talas som dessa förut så det skulle vara kul att ge bort som en fin present till bebisen och föräldarna :)

  Mail: Hannele_R@live.se

  SvaraRadera
 13. Jag är jätte gärna med i denna tävling.
  Det kanske låter konstigt men jag är verkligen livrädd när min dotter tappar sin napp.
  En av våra bästa vänners dotter tappade sin nappi gräset(detta var för ca 4 år sedan)och stoppade sedan in nappen i munnen direkt efter det. Hon blev jätte dålig oc fick åka ambulanshelikopter till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Där konstaterade man att hon fått i sig bakterien Ehec. Det är en bakterie som kommer från djuravfall och lever i marken. Tyvärr så klarade inte denna lilla tjej bakterien och avled några timmar senare. Nu finns hon i Nangijala. Jag är därför livrädd för bakterier på nappen och även om sannolikeheten inte är stor för Ehec så finns den ändå där. Jag skulle aldrig vilje gå igenom det mina vänner har gjort. Just därför anser jag att dessa nappar hade varit guld värt för att lugna mina nerver något!

  Kramar Christine

  peterssonchristine@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Jag är med :-)
  Gillar bloggen på bloglovin sen tidigare, gillar inlägget som nummer 3.
  När munnen glappar tappas många nappar(Läs; många ord, leende och skratt från lilla damen). De gäller också när Lowa slappar. När hon somnar i vagnen kan nappen lätt tappas. Praktiska nappar får gärna flytta hem till oss.
  Vi håller tummarna, stora som små.
  Ha De!

  anderslukas@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Detta låter ju son en superide!

  Jag och min man väntar vårt första barn och har just nu inte en enda "barnsak" så detta vore en bra start!

  Mvh

  Sara Pedersen
  sara_oman_81@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. 1, Elvins nappar flyger på golvet otroligt ofta och så kallat"Senilsnöre" funkar inte för oss. Vi är ofta ute och ränner så det skulle vara superbra om jag vann dom till min son, jag har bakteriefobi..


  För en extra vinstchans:
  2. Följer dig som nr 84


  Tipsade vidare också så du får fler deltagare :) http://aggehh.blogg.se/tavlingstips/2012/july/vinn-nappar-157.html


  MVH Agnes Åsberg
  agne322@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Jag är med!
  Vår lilla dotter har bara 1 enda napp kvar, så hon skulle gilla att få en ny!
  Sedan kommer vi få en lillebror väldigt snart och detta verkar väldigt smart:)
  Lade till dig på BL blev nr 84 lr 85 är inte säker på vilket för kollade aldrig innan jag tryckte på följ bloggen:)

  SvaraRadera
 18. madeli@hotmail.se är min mail förresten!

  SvaraRadera
 19. Vilken perfekt tävling! Precis vad jag skulle behöva! Min son har nu blivit 6 månader och han är hopplös på att behålla nappen i munnen. Den åker ut överallt. Och trillar den inte ut så sliter han ut den. Och napphållaren sliter han såklart bort med. Det är inte alltid man kan tvätta av nappen om den trillar. Är man ute så blir ofta nappen väldigt skitig och det finns kanske inte en vattenkran tillgänglig. Då gäller det att ha extra nappar med sig vilket jag är ganska dålig på att packa ner..... :)
  Jag följer på bloglovin redan sen innan men gillade inlägget som nummer 4:)

  deborapersson@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Jag är med :) Napparna vill jag vinna till min systers son. Han är allergisk mot t.ex gluten och får absolut inte få spår av gluten på sina nappar. Gluten kan ligga på golvet och om han tappar en napp måste den rengöras noga. De här napparna skulle vara mycket bra för honom.
  Följer dig redan på bloglovin.
  Kramar
  Jasmine kladdkaka1984@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Jag vill gärna vara med. Skulle vara perfekt då jag har en son på 1 år och 3 månader och hans favorit syssla är att kasta saker. Då menar jag kasta allt som går. Det han har i handen flyger iväg och så skrattar han högt. Inte alltid så trevligt att göra rent hans lortiga nappar då dom ofta är i hans hand. :)

  Blev nummer 87 att följa :)

  Mvh Linnéa jessamy_@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Det vore en perfelt grej till en liten kille som ibland tappar nappen. Denna verkar himla smart och hygienisk.

  Spacegirl_@spray.se

  SvaraRadera
 23. Det skulle vara toppen att ha när man springer mycket i skogen! Då slipper man en massa barr och myror på nappen.

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/july/nappar-1.html
  carola(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 24. Jag skulle vilja ge dem till min bästa vän som har två söner. Med två söner som tjabblar om nappar hamnar de lätt på marken! :P


  jennysen81@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Charlotte "Clotte"14 juli 2012 19:21

  Jag skulle vilja vinna napparna till mitt minsta barnbarn. Motivering: Han tappar lätt nappen och de är inte gott med sand och grus i munnen.
  Mvh
  Charlotte Mailen clotte@live.se

  Gillar på bloglovin!

  SvaraRadera
 26. Sofie K. sofiek78@gmail.com

  Jag skulle vilja vinna de praktiska napparna till min nya lilla systerdotter som har en storasyster på 1,5 år som ibland tar ut hennes nappar och kastar dem på golvet. Ja, utöver alla de gånger lillan själv tappar taget om nappen så den faller på golvet..... :-)

  SvaraRadera
 27. Nappen far hit och dit,
  att hålla den ren är ett slit!
  Vingar till hjälp
  vore mer hygieniskt och snällt!
  Säker, smart och snygg
  alltid med och känn dig trygg!

  // Kristiina

  Krieppola@spray.se

  SvaraRadera