Tävling - Kaspersky Internet Security 2013

Var med och tävla om ett pris bestående av: Ett helt års gratis användning av Kaspersky Internet Security 2013 (värde 599:-


"Forskare har hittat virus i datorer som infekterats under tillverkningen. Ett av de upptäckta virusen heter Nitol och stjäl personlig information som kan användas för att länsa bankkonton. Sabotageprogram som kan slå på datorns mikrofon och webbkamera utan användarens vetskap hittades också av forskarna.

— Kör du ett antivirusprogram brukar det upptäcka virus oavsett när datorn smittades. Känner man sig ändå orolig kan man göra en manuell virussökning, något man ändå borde göra ungefär en gång i månaden." *


Kaspersky Internet Security är det bästa skyddet mot virus, trojaner, skräppost, hackare och annat. Detta säkerhetsprogram innehåller anti-virus, övervakar din internettrafik och förhindrar att du startar skadliga program av misstag eller klickar på länkar till nätfiskewebbplatser när du använder Facebook, Twitter och andra sociala nätverk. Kontouppgifter, bilder och annan personlig information du har på datorn hålls också säkra med detta virusskydd från Kaspersky Lab.


För att tävla ska du:
1, Lämna en kommentar här eller till min mail adress: angelasdream@hotmail.com 
2, Lämna ditt namn & mailadress (fältet ovanför meddelande fältet räknas inte). 
3,  Berättar kort om vad du skulle tycka vara värst att förlora eller bli bestulen på från din dator eller ute på internet.
För en extra vinstchans:
1, Gör det ovan och sedan;
2, lägg till mig på bloglovin meddela mig vilket nummer du blev eller om du redan följer mig så gilla inlägget på bloglovin och meddela mig vilket nummer du blev där.
Follow Angelica - Fyrbarnsmamman 

Tävlingen är avslutad vinnare presenteras så fort den är vald

Obs!
 • Sista tävlingsdag: 20120924
 • Tävlingen är gratis att delta i. 
 • Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.
 • Vinnarna utses av tvattlapp.blogspot.com.
 • Juryns beslut kan inte överklagas.
 • Vinnarna kommer att publiceras på min blogg. Har jag inte hört ngt inom en rimlig tid från vinnaren så dras det en ny vinnare.
 • eventuella problem som uppstår i och med tävlingen som inte tvattlapp.blogspot.com kan råda över kan inte heller tvattlapp.blogspot.com ersätta eller hållas ansvarig för.
 • Har ni svårt att lämna kommentar här i bloggen så skicka svaret till angelasdream@hotmail.com istället
Lycka till!

10 kommentarer:

 1. Åh, jag är med!

  - Sara Kramer, sara_kramer@live.com
  - Det som jag skulle tycka var värst att förlora eller bli bestulen på från min dator eller internet har jag redan förlorat.. Alla mina bilder från flera år tillbaka, tack vare att virus som raderade ALLT på datorn på bara några sekunder. Som tur är så har jag ganska mycket upplagt på internet som jag kan spara ner till datorn igen, men det är mycket jag inte hade lagt upp och som nu är helt förlorat. Och det vill jag inte ska hända igen!

  - Har dig redan på Bloglovin, men har gillat inlägget och blev gillare nummer 1.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Är jättegärna med !

  Allra värst skulle det vara att bli av med alla fotografier som jag tagit geon åren. De finns så mycket betydelsefullt i fotografierna som jag och familjen upplev. Dokument som jag samlat, CV och inscannade dokument skulle också vara riktigt jobbigt att bli av med.
  -Kerstin Jonsson
  - jonsson.kerstin@tele2.se

  jag följer bloggen och blev gillare nummer 2 av inlägget :)
  //Kerstin

  SvaraRadera
 3. Jag är med. Alla mina skolarbeten skulle vara riktigt jobbigt om de försvann.

  erikssonjohan733@yahoo.se

  //Johan

  SvaraRadera
 4. nilsson.annika@rocketmail.com

  wow vilket pris. Jag skulle må väldigt dåligt om alla mina bilder på barnen försvann. Hoppas på tur.

  SvaraRadera
 5. Maria ytligast@gmail.com

  Mina dagsboksanteckningar skulle jag verkligen inte vilja bli av med eller att någon annan läste dem.

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag vill tävla!

  Det värsta man kan förlora är fotona - och det har jag redan gjort. Förra julen så fick jag ett e-julkort från en vän som jag öppnade, och vips så var allt borta och datorn förstörd. Naturligtvis så kom inte julkortet från en vän, utan ett elakt virus hade bara lånat hennes namn och adress.
  Datorn var alltså bara att skrota, och det var jätte tråkigt, men fotona känns värst att jag blivit av med. Det är så mycket minnen....

  Men jag har lärt mig en läxa - öppna inte bifogade filer, ha ett bra virusskydd och säkerhetskopiera!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Sandra Pettersson23 september 2012 18:45

  Jag är med!

  Sandra Pettersson
  sandralarsson73@hotmail.com

  Det värsta måste vara att bli bestulen på sin identitet vilket hände min pojkväns syster.

  SvaraRadera
 8. Hej.
  Jag är gärna med. Det som jag är allra mest rädd för är att få min identitet stulen.

  Min pappa fick en diabildsskanner när han fyllde 65 och han skannade in alla bilder från sin ungdom och min barndom. Det här är de enda bilderna jag har på min farmor och farfar då jag själv var för ung för att knäppa kort. Skulle bli alldeles förkrossad om dessa försvann. Jag har dock tagit det säkra före det osäkra och har nu beställt framkallning av de bästa bilderna.

  Linda J lolinondoda@spray.se

  SvaraRadera
 9. Jag är med och tävlar!(miriam_gallring@msn.com)

  Det som skulle vara värst är minnen i olika form. Privata bilder och även lösenord som ger tillgång till konton som jag använder till lagring.
  Om något skulle hända min blogg skulle jag bli fruktansvärt ledsen eftersom det varit min dagbok i några år. Jag är annars väldigt försiktig med datoranvändningen pågrund av att jag saknar skydd!

  SvaraRadera
 10. annmarie.svensson@ymail.com

  att ngn tar sig in på min internet bank osv. Det skulle vara riktigt skrämmande

  SvaraRadera