tävla om presentkort till mitthusdjur.se

Det är äntligen tävlings dax för alla er djurälskare. 5 st vinnare får vardera ett presentkort med ett värde på 200 kr som går till webb butiken mitthusdjur.se.

Det är den nystartade webb butiken inom området husdjur som erbjuder mina läsare att få tävla om presentkorten. För att tävla ska du:
1, Lämna en kommentar här eller till min mail adress: angelasdream@hotmail.com där du berättar vad du skulle köpa från butiken om du vann 
2, Lämna ditt namn & mailadress (fältet ovanför meddelande fältet räknas inte).
För en extra vinstchans:
1, Gör det ovan och sedan;
2, lägg till mig på bloglovin meddela mig vilket nummer du blev eller om du redan följer mig så gilla inlägget på bloglovin och meddela mig vilket nummer du blev där.
Follow Angelica - Fyrbarnsmamman 

Tävlingen är avslutad vinnarna presenteras så fort jag vet vilka det blev.

Obs!
 • Sista tävlingsdag: 20121012
 • Tävlingen är gratis att delta i. 
 • Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.
 • Vinnarna utses av tvattlapp.blogspot.com.
 • Juryns beslut kan inte överklagas.
 • Vinnarna kommer att publiceras på min blogg. Har jag inte hört ngt inom en rimlig tid från vinnaren så dras det en ny vinnare.
 • eventuella problem som uppstår i och med tävlingen som inte tvattlapp.blogspot.com kan råda över kan inte heller tvattlapp.blogspot.com ersätta eller hållas ansvarig för.
 • Har ni svårt att lämna kommentar här i bloggen så skicka svaret till angelasdream@hotmail.com istället
Lycka till!

44 kommentarer:

 1. Hej jag heter Elina och jag skulle jätte gärna vilja vinna en svart Diablo klös möbel för katt eftersom jag precis skaffat mig en kattunge som är full av energi och vänder upp och ner på huset och håller en vaken hela nätterna! Han heter Lordi och är världens finaste och förtjänar bara det bästa men just nu prioriterar jag bra kisse mat framför leksaker men han skulle absolut älska den där!
  Det finns jätte söta bilder på han och mina andra djur på min blogg http://eelinajonnsson.blogg.se/ Du har en jätte fin blogg !! Har läst den länge men har ingen anning om hur man kollar villket nr man blir när man gillar :( Mitt namn är Elina och min mejl är hestb.rud@hotmail.com :D tack fina du <3

  SvaraRadera
 2. Ingemar Karlsson heter jag och jag har nyligen börjat på med en gammal hobby igen. Terrarier. Denna gång så är det ödlor som gäller (sist för 15 år sen var det ormar som gällde).
  Har precis införskaffat mig en taggsvansvaran som jag kommer behöva bygga ett större hem åt så snart den växt till sig lite. Då kommer det behövas massor med tillbehör såsom lampor, lysrör, bottenmaterial och inredning så en vinst här vore ju inte helt fel då man kommer ruinera sig på allt man ska fixxa till =)
  Min mail är gogs@telia.com

  SvaraRadera
 3. 1. Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle nog köpa en aktiveringsboll, leksak och lite hundgodis till min lilla ettåriga hund. Mvh Fia, fia_79@hotmail.com

  2. Jag följer dig redan på bloglovin och jag har gillat inlägget därute. (Jag ser dock inte vilket nummer jag blev, hittar inte det någonstans. Vart ser jag det?)

  SvaraRadera
 4. Nu skriver jag igen ("Fia"). Jag tror att jag är den första som gillar inlägget, för det står inte att det är några som gillar det än. :)

  SvaraRadera
 5. saga (sagapahlsson@live.se)29 september 2012 12:12

  Jag är med! Jag skulle köpa lite nya leksaker till min lilla katt bebis om jag vann :)

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag är gärna med i din fina tävling, det skulle vara fint att överraska sonen med lite saker till hans första husdjur, en liten & go dvärghamster som heter Scratch :)

  Det finns ju en massa fint att välja mellan på mitthusdjur.se, men om vi har turen med oss nu så skulle vi förmodligen köpa:

  * En hamster hage, precis en sån har vi pratat om. Det är perfekt när den lille vännen ska ut och vi riskerar inte att han smiter och gömmer sig nånstans.

  * Hamster toalett. Scratch har en toahörna, men där ligger ju bara spån nu och med en hamstertoalett blir det ju mer lättstädat :)

  * Hamstergodis, man vill ju ge nån liten godsak ibland till sin bästa lilla vän.


  Följer bloggen via bloglovin, följare nr. 105.

  Ha det fint!

  Mvh
  Katja

  Mail: katjahiekka@spray.se

  SvaraRadera
 7. Jag är med.
  kennertnilsson@hotmail.com
  Om jag vinner skulle jag köpa Aktionboll Fotboll 22 Cm.
  http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/aktionboll-fotboll-7356.html

  Gillar inlägget på bloglovin. Nummer 2.

  SvaraRadera
 8. 1. Jag skulle vilja köpa det här hundhalsbandet: http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/halsband/halsband-mjukt-rundsytt-rott.html Eftersom jag snart får hem två valpar och från början hade jag bara tänkt mig en valp, så jag har köpt allting i endast en upplaga! Behöver nu två av allting, så därför skulle presentkort vara helt perfekt. Den lilla bonusvalpen är dessutom en svart tik, så ett rött halsband skulle bli så himla fint på henne!

  2. Jag gillar dig redan på Bloglovin och jag blev nummer tre att gilla inlägget.

  Sophie Persson - sophie_persson@yahoo.com

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Jag skulle köpa massor med go`saker till min lilla katt för hon är värd allt gott i livet.

  Nu håller jag tummarna.

  Mvh
  Malin
  coolmalpa@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Parkas Dog Force

  ytligast@gmail.com

  SvaraRadera
 11. Hej!

  Jag har 3 katter här hemma som skulle bli superglada om vi vann.

  I slutet av juli hittade min sambo en stackars kattunge på tippen då blivit född där. Vi gav kattungen en liten kartong att ligga i på lite varma plädar medans mamman tog hand om henne fortfarande. När hon sedan var tillräckligt gammal för att lämna mamman så beslutade vi oss för att ta med henne hem. Katterna som bor på soptippen är skygga och går inte ens att klappa. Även denna lilla kattunge var lite rädd och skygg men vi ville testa att ta hem henne.

  Redan efter 1 dag började hon vänja sig och idag kan man inte tro att de är samma katt. Hon är så kelig och gosig och inte de minsta rädd. Man ser att hon stormtrivs med våra andra två katter och vi är glada att vi gav henne ett fint hem då många katter på soptippen råkat illa ut tyvärr av stora lastmaskiner osv. Man kan tyvärr inte rädda alla katter men alla kan göra något även om de är något litet :)

  Jag skulle köpa den här http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/katt/sangar-filtar/ovalbadd-plast-dido-50-rosa-4407.html

  Så våra fina katter kan mysa i den nu till vintern med lite härliga plädar i :)

  Följer även på Bloglovin. Nummer 106

  MVH

  SvaraRadera
 12. Jag skulle köpa det här till min dotters kanin :) den skulle behöva något fint i sitt bur.

  bloodsband@live.se

  SvaraRadera
 13. Jag hade shoppat loss rejält till hunden här hemma. Var inne på hemsidan och tittade runt och där fanns massor. Jag hade bland annat köpt några rejäla tuggben, ett ekologiskt halsband och mängder av ekologiska bajspåsar. Och säkert en hel del annat kul.

  Gillar dig på Bloglovin sedan innan men gillar nu inlägget som nummer 4.

  mvh
  Kim
  kimsan_@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Jag är gärna med och tävlar! Om jag skulle vinna skulle jag nog välja: http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/katt/badd-element.html

  Jag följer dig redan på Bloglovin och gillar nu inlägget (nr 5).

  Emma
  onlymeemma@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Jag skulle defenitivt köpa olika aktiveringsleksaker till mina hundar!

  xsavetheworld@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Jag deltar gärna.
  Om jag vinner skulle jag välja en http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/leksaker/boomerball-7370.html till vår största hund.

  Det är svårt att hitta något som passar honom. Bra sida!
  Jag är redan följare och nu gillar jag inlägget, nr 6.

  E-mail: empty_heart@live.se

  SvaraRadera
 17. Jag skulle köpt en svart "Klösmöbel Pool" eftersom min kattunge Bagheera klöser sönder min resväska och inte bryr sig om den klösbrädan jag köpt till han som hänger på väggen så tror jag han behöver någonting lite större. Men tanken på hur mycket energi min kisse har så skulle han verkligen behövt denna klösmöblen så han inte bara kan klösa, utan även hoppa upp och ner på, haha.

  Mvh
  Caroline Sjögren
  Carro68@live.se

  SvaraRadera
 18. Jag är inte med men har tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/10/01/mitthusdjur-se-1210/

  SvaraRadera
 19. Jag är med valp (jippie!) så det här är ju en passande tävling. :-)
  Presentkortet skulle bli ett bidrag till Bädd No Limit Teflon Svart. Kan se min lilla shih tzu ligga i den!

  Lotta Claesson
  mymlanc@hotmail.se

  SvaraRadera
 20. Jag skulle köpa:http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/katt/halsband-koppel/flexi-classic-xs-mini-svart-med-rosa-hundar-katter.html

  http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/katt/halsband-koppel/halsband-leopard-5543.html

  och annat skoj till min katt:)
  2.följer dej redan minns ej nr är så länge sedan:)

  Joanna Halvardsson
  info@joannahalvardsson.se

  SvaraRadera
 21. Jag är med och tävlar! Om jag vann skulle jag köpa två plast munkorgar till våra chihuahuor då de skäller ganska mycket! Skulle då gärna vilja lära dem att sluta skälla jämt! Haha! :)

  Alexandra.tkauc@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Jag är med.
  Denice purpleberry@live.se

  Om jag vinner skulle jag bla köpa den här: http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/leksaker/plysch-giraff-med-4-tennisbollar-25-cm-3968.html
  Med den leksaken kan barnen leka med hunden.
  Följer din blogg redan och gillar inlägget som nummer 7.
  Håller tummarna

  SvaraRadera
 23. jag är med. om jag vinner blir det sånna här godingar till familjens vovve: http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/tugg-godis/godis-oxstrupe-10fp-1723.html

  mail: litenmentuff@live.com

  mvh Lindah

  SvaraRadera
 24. jag är gärna med =) har en liten voffe vid namn Ludde som hade tyckt detta var en trevlig vinst, hehe. Sen har vi även tre ormar och en skäggagam så något till reptilerna skulle det bli med och lägga till resterande summa själv :).

  1. om jag har turen hade jag köpt bland annat: http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/nyheter/igelkott-i-latex.html http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/reptil/inredning/terrano-corn-granules-hobby.html http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/palsvard/hundduk-mikrofiber-7428.html (de hade sjukt mycket grejer ju!)

  2. följer dig på bloglovin sen innanm, gillade inlägget som nr: 8 :).

  hoppas på lite tur, då får jag en glad fis, hihi.

  kram nathalié
  n.teodorson@gmail.com

  SvaraRadera
 25. Jag är med och tävlar om ett presentkort!
  Min yngsta lillebror fick en dansk gårdshund, en liten valp för ett tag sedan så lite leksaker till honom hade passat perfekt! :)
  Bland annat Latex Shoot Me/ Rep Valp och Boll I Flätat Rep 6 Cm Good4fun Termoplast skulle jag köpa!

  Jag följer dig på bloglovin och det är nu 107 som följer dig. Vi är 9 stycken som gillar inlägget.

  deborapersson@gmail.com

  SvaraRadera
 26. Hej! Jag vill gärna vara med i tävlingen!

  Jag skulle vilja vinna det här halsbandet till min stora tuffing: http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/halsband/halsband-rundsytt-halvstryp-60-cm-svart-2689-8592.html

  Han har ett halsband (de andra gillar han inte), men det är så utslitet, och han skulle se riktigt tuff ut i döskallar på sitt halsband! Han har väldigt snälla ögon och ser väldigt snäll ut (vilket han naturligtvis är), men han kan inte skrämma bort någon, men han kommer se tuffare ut i det halsbandet!

  Therese Berglund
  babustyle.blogg@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Jag är med!
  Jag skulle köpa: http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/smadjur-gnagare/leksaker/rodent-playstix-hammock-285.html  annikarajamaki@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Jag är gärna med.
  Jag skulle vilja använda presentkortet till http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/nyheter/mjukt-platt-reflex-halsband.html

  Det börjar bli mörkt nu och vi bor vid en landsväg.
  Följare nummer 108 på bloglovin.

  Viola Moberg viola_mo@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Skulle köpa den här till våra katter om jag vann.
  http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/katt/klos/klostunna-36-5-cm-diiameter-x-46-cm.html

  Annica L
  annicamarie79@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Hej! Jag är med och om jag vann så skulle jag skämt bort min hund med en lyxigare hundbädd ;) http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/sangar-filtar/badd-pepita-oval-7072.html

  Mvh,
  Caroline S

  carolinesdm95@gmail.com

  SvaraRadera
 31. Jag skulle vilja ge min katt ett nytt foder http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/katt/foder/masters-kyckling-gourmet-katt-7507.html

  Hon vill gärna ha fler sorter att välja mellan :)
  Hälsningar Caroline
  vitabergenserik@hotmail.com

  SvaraRadera
 32. Vid vinst skulle min dotter få nya leksaker till Mulle, hennes guldhamster. En lekplats, lekset eller hängmatta, kanske :)

  Blev följare 107.

  mvh Kristiina
  krieppola@spray.se

  SvaraRadera
 33. Jag är med :) Vi behöver aktivera vår hund och den här vill jag gärna vinna, http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/leksaker/hundleksak-katies-flyer-cirkel-bla-3496.html
  Den skulle användas året om.

  Gillar via bloglovin, nummer 11 blev jag.

  Hoppas på tur
  Kramar!
  Jasmine kladdkaka1984@hotmail.com

  SvaraRadera
 34. Åh jag vinner aldrig någonting! Men skulle jag mot förmodan göra det så skulle jag köpa en klösmöbel till våra innekatter så att de slutar att klösa på våra fina tapeter.

  Jag följer dig redan på bloglovin men gillar inlägger där.

  Suzanne Buchholtz
  Susenknopp@hotmail.com

  SvaraRadera
 35. Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla!=)
  Har grön leguan och bor i en småstad = det är omöjligt att hitta värme-lampor & foder!! När jag är i behov av saker, tvingas jag åka minst 10 mil, för att komma till närmsta stora djurbutik som säljer reptil-tillbehör! Har varit snor-dyrt att handla där också (om man jämnför med riktigt stora butiker, som jag varit inne i när vi vart på semester & dylikt. Lika så priserna på nätet är extremt billiga om man jämnför med våran närmsta, som ändå ligger 10 mil bort som sagt). MEN, nu har den lagt ner!!! (lades ner i sommar)! Och jag vet ingen annan som säljer reptil-tillbehör, om man inte åker ännu längre bort då vill säga..
  Anledningen till att jag inte handlat på nätet tidigare, är för att jag vet hur umtåliga värme-lamporna är! Och jag har helt eneklt inte vågat riskera att slänga ut pengar på det, och sen få en trasig lampa som tack.. Men nu när dem har lagt ner, och jag inte vet några mer butiker som säljer (har ringt runt till alla djuraffärer inom 10 mils avstånd), känner jag att jag kanske borde testa ändå! Har följt din blogg ett tag, eftersom du också har ett intresse för reptiler :) Och när jag såg att du hade en tävling där man kunde få chansen att vinna ett presentkort på just en djurbutik som säljer reptil-tillbehör, kände jag direkt att det skulle vara såå mycket skönare att få chansen att testa hur det går att frakta just värmelampor och så, utan att behöva förlora något på det om du förstår vad jag menar <3 Om dem kommer fram hela, skulle det vara som en dröm som gick i uppfyllelse! Jag skulle aldrig mer behöva vara orolig för min ödla- över att hitta allt hon behöver. För då är det bara att gå till datorn och vips så står allt utanför dörren typ (ah, får ju gå till affären och hämta ut paketet först, men det kan man ju stå ut med, haha ;D ). Skulle som sagt köpa värmelampa för presentkortet och sedan skulle jag även passa på att köpa foder själv:

  http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/reptil/foder-snacks/rep-cal-iguana-adult-2211.html

  när jag ändå gör en beställning. Kanske lite mer slinker ner också, för såg att dem hade en hel del faktiskt :) Har ju även både hund, katt, kanin osv ;) Så att få chansen att prova på detta, skulle kanske kunna bli en räddning för framtiden, åh, håller alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan nu!<3 :)

  EXTRA CHANS: Lagt till dig på bloglovin :) Blev din prenumerant nummer 108.

  Kram zandra_svantesson@hotmail.com

  SvaraRadera
 36. Hej! Jag är gärna med :)
  Vinner jag så köper jag http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/katt/foder/applaws-adult-chickensalmon-7564.html eftersom foder går alltid åt här hemma med 4 katter samt http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/selar/sele-med-reflexband-gul-7135.html till vovsingen så han kan synas i höst mörkret :)
  Laura Roch
  laura@dreamsaboutlife.com

  blev nr 108 på bloglovin'!

  SvaraRadera
 37. Jag och min Ronja vill absolut vara med och tävla och om vi vinner så skulle hon vilja ha en ny rolig boll så denna får det bli :) http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/leksaker/aktionboll-basketboll-24-cm-3927.html

  Länkar det gör jag här
  http://familjengranberg.blogg.se/2012/october/vinn-ett-presentkort-1-2-3-4-5-6.html

  Håller tummarna
  Kram Linda
  karlssongranberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 38. Hej!
  vi har en liten älskad dvärghamster, Marabou som gärna skulle vilja ha ett mysigt hus, gärna som en jordgubbe eller pumpa samt lite extragott godis. Hon har precis fyllt 1 år så det vore en fördelsedagspresent i efterhand.

  Mvh
  Anja
  anjag@home.se

  SvaraRadera
 39. Är med=)
  http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/katt/sangar-filtar/badd-retro-gron-7511.html
  skulle katten gilla!

  Mvh Annelie
  a.e.m-49@hotmail.com

  SvaraRadera
 40. Hej!
  1.Tävlingen passar mig perfekt! Mina föräldrar har fått en hemlös kattunge på halsen.Den har slagit sig ner hos dem och jag tycker det är så roligt, trots att jag är allergisk och måste tvätta mig och byta kläder så fort jag lekt eller kelat med den.Jag åker hem så ofta jag kan nu tack vare katten!Hihi fy på mig säga så!
  Den sysselsätter sig något enormt själv men lite leksaker av olika slag skulle jag köpa. Hunddressyr känner vi till men katt? Kanske kan den få leta godbitar i de där kulorna och bollarna eller något med fjädrar?
  2.Mvh Emelie
  mimma82@spray.se
  3.På bloglovin följare 109.

  SvaraRadera
 41. 1. Jag skulle köpa en klösbräda som man kan sätta upp på väggen: http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/katt/klos/klosbrada-jumbo-4157.html

  2. Följer din blogg på bloglovin som nr 112 och gillar inlägget som nr 13.

  /Emma
  nutsandbananas@gmail.com

  SvaraRadera
 42. 1. Jag skulle köpa denna bitleksak till min underbara amazonpapegoja
  http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/fagel/leksaker/fagelleksak-bitleksak-sialslader-926.html

  Nu slipper jag fà mina fönster- och golvlistor,sladdar och gardiner sönderbitna dà han med denna kommer att fà en hel del näbbgöra :)) Hàller tummarna

  2. Följer redan pa bloglovin och blev nr 14 att gilla inlägget

  HOPPAS
  MVH Sofie
  citcit.kuruyemis@gmail.com

  SvaraRadera
 43. Hej!

  Jag skulle köpa massa olika sorters hudgodis till min älskade Irländska Setter!!

  Mvh ELeonor

  eleonor.hallbus@telia.com

  SvaraRadera
 44. Jag skull välja massa olika Tuggsaker och godis till min älskade Zigge ifrån denna sida http://www.mitthusdjur.se/index.php/mitthusdjur_sv/hund/tugg-godis.html
  nillwa@hotmail.com

  SvaraRadera