Barnkurs ”Små stjärnor kan allt”

Våra fria Söndagar har blivit en dag med mycket på agendan. Småttingarna har börjat en helt underbar grupp där de ska få lära sig en massa bra, utvecklande och roliga saker.


Barnkursen ”Små stjärnor kan allt” vill ge ditt barn möjligheten att utvecklas på olika sätt. Under lekfulla former övar barnen musikalitet, koordination, koncentration, balans och hållning och de ökar även kropps och rumsmedvetenhet i samspel med andra. Vi utmanar våra elever att våga tro på sig själva och vara glada och stolta över den man är. Undervisningen utgår från barnens mognad och byggs på i takt med deras utveckling. Vill ditt barn prova dansa med andra barn , sjunga i mikrofon och måla på olika sätt? 
Vi vill hjälpa våra elever att växa som en artist! Ge ditt barn chansen känna sig som en stjärna! Kursen vänder sig till barn i åldrarna 4-5år.


Barnen hade haft super skoj på kursen som varar i 2 timmar. Det absolut bästa är att föräldrarna inte ens får närvara. Helt plötsligt blir vi småbarns lediga i 2 timmar varje söndag och vi vet att det dom gör är väldigt lärande och bra. Kan bara hålla tummarna nu att det går lika bra övriga Söndagar denna säsong så att dom vill fortsätta att gå dit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar