Stackaren somnade

Nä då var det väll dax för sängen antar jag. Har ett viktigt möte imorgon samt ett logoped besök för/med Tyr. Så det gäller ju att vara någorlunda pigg.

Har ett upp och ner vänt kök samt lite blåmärken på armarna igen. Denna gång pga en hamburgare som var kvarglömd på ett köksbord som han trodde var sin. Skit besviken pojke för nu var ju den äcklig och förstörd. Saken var bara den att det var inte hans hamburgare utan stora systers. Hans låg inlagd i kylskåpet och var inget fel alls på. Men det fungerade inte för honom att ställa om sig till den informationen härdsmältan hade redan kommit och utbrottet det med. Stackaren somnade hungrig för ingen mat dög efter det utbrottet.

Gud vad jag saknar våren och sommaren just nu. I somras var det inga problem alls vad jag kan minnas med låsningar osv. Men vintern hade var sjukt jobbig så antar att detta är årstids bundet för pojken. Har faktiskt träffat på fler föräldrar som säger samma sak om att deras barn blir betydligt sämre under vintern. Har dock inte hittat åt det i några fakta skrivelser eller liknande.

1 kommentar: