Vi testar appar:


Vi testar apparna:

Tom & Jerry
Håkan Bråkan
Hoppsan och vännerna

Tom & Jerry ”Tom lär sig en läxa” 

"Innehåller en berättelse med häftiga ljudeffekter och gömda överraskningar. Appen kan användas för högläsning eller läsas på egen hand. Utöver berättelsen finns dessutom 6 superskojiga aktiviteter.


* Pussel
* Lär dig teckna
* Labyrint
* Prick till prick
* Färgläggning
* Gör färdigt bilden"


Våran åsikt: Ingen favorit hos barnen. Tyr 4 år spelade igenom sakerna en gång men det var helt enkelt för lätt och därmed blev det fort tråkigt. Jag skulle tro att det passar 3 åringar bättre!?
Håkan Bråkan fismemo

"Hur låter det när pappa Rudolf släpper en brakare? Och är Isabelles pruttar verkligen små och söta de med? Para ihop de olika pruttljuden på tid och posta ditt resultat på Facebook. Du kan välja mellan vanligt bild-memo med de kända karaktärerna från Håkan Bråkans värld eller ett ljud-memo med bara pruttar."

Våran åsikt: Tyr 4 år älskar spelet. 


Hoppsan och vännerna

"Spelet innehåller fem roliga figurer och åtta olika aktiviteter du kan leka med.

I den här appen träffar du Hoppsan och hans vänner. Hoppsan är huvudpersonen i denna värld. Han älskar att experimentera och uppfinna saker. Tillsammans med honom kan du till exempel bygga en cool robot eller en riktigt snabb lådbil. Du får också träffa Pim, Hoppsans otroligt påhittiga storasyster. Tillsammans med henne kan du rita och inreda ett mysigt rum. Hoppsans bästa kompis heter Bertil. Han är snäll och älskar att leka. Om du leker med Bertil kan du hjälpa honom att hitta rätt väg i en labyrint eller spela Memo-spel. Sigge & Fabbe är två supersmarta tvillingugglor. Om du vill leka med dem, dyker det upp bokstäver och siffror. Kanske lär du dig något nytt?"

Våran åsikt: Tyr 4 år älskar spelet. Freja 5 år älskar spelet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar