Logoped besök

Igår så var Freja på logoped besök. Logopeden funderar på att skriva ut henne nu. Till hösten ska hon få göra ett 6 års test och därefter bli utskriven om inget konstigt dyker upp.

Logopeden har ju också tidigare sagt att Frejas problematik som hon har idag troligast beror på koncentrations problem och inte i själva henne själv. Har hon inte riktigt förmågan att kunna koncentrera sig där så finns det som inget att jobba med där heller. Är fallet så hör hon mer hemma på bup.

Jag är dock lite orolig eftersom Freja är så dålig på att återberätta saker. Betydligt sämre än vad hennes lillebror är. Sedan har hon visat på att ta vissa ord bokstavligt som "Eddie hoppade upp ur sängen" vad då upp mamma? Han hoppar ju inte upp!? Han går ju ner.

Man tycker ju faktiskt att en som snart är 6 år borde kunna använda det logiska förnuftet till att räkna ut vad dom menar.

Sedan så har hon börjat störa sig på saker som inte kan stämma. Men det där stämmer ju inte. Så där kan det ju inte alls vara! Kakorna på den ritade bilden flyger ju i kakburken!? Inga andra av mina barn har någonsin brytt sig eller reagerat på sådant. För det är ju just det bara ritat och hittat på. Freja hakar som upp sig på sådana detaljer och förstår inte alls hur det kommer sig. Ja, ja vi får se vad det blir av det senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar