Akut allergisk konjunktivit

tryck på bilden för att se den större

Anledningen att Alicia bara hade skoj i början av midsommaraftonens aktiviteter berodde på en allergisk reaktion. Åsnorna lockade då dom var så otroligt tama och gosiga. Ingen av oss tänkte dock tanken att åsnan faktiskt är släkt med hästar.

Jag klarar dock av åsnorna trots att jag är jätte allergisk mot häst. Alicia klarade dock inte alls av dom visade det sig ett kort tag efter att hon kelade med dom. En akut allergisk reaktion där ögonvitan på hennes vänstra öga svullnade upp. Kliade som attans och tårarna rann. Kändes lite läskigt att vara en så pass lång bit från stan då vi inte visste om det skulle stanna av eller bli värre. Envis dotter var det dock som inte ville missa godisregnet så vi stannade tills det var över. Ögat svällde inte upp mer och efter att vi kom hem och tog medicinen hennes så gick svullnaden ner ganska omgående.

1 kommentar:

  1. Usch för allergi, tur att det finns effektiva mediciner!

    Har nu scannat igenom mestadelen utav din blogg, ny favorit vill jag säga! Är själv en djurälskande aspergertjej på 21år och är måttligt avundsjuk på er reptiluppfödning!

    Jag hoppas allt går bra med utredningar och liknande!

    SvaraRadera