Lycksele djurpark

Idag har vi varit till Lycksele djurpark. Vädret kunde inte ha varit bättre. Mulet men inte regn och inte för varmt. Många av djuren syntes därför till och vi fick många fina kort.

Tyr var dock väldigt destruktiv till sitt beteende. Vette tusan vad det berodde på men det var inte trevligt i alla fall. Han var rätt ofta elak mot sin syster Freja och inte hjälpte det heller att hon retade och provocerade honom till det till och från.

Har inte tänkt acceptera ett sådant beteende som han hade idag. Känns viktigt att man markerar det direkt också. Men riktigt hur vet jag inte. Vilken metod fungerar på den här typen av människor i den här åldern? Dessa funderingar man har hela tiden på om man verkligen gör rätt. En riktig ursäkt ska han i alla fall lära sig att säga och att diskutera saken med honom eller i alla fall säja att det är oacceptabelt efter att den stora "aja baja" händelsen lugnat sig och allt är lugnt runt honom blir en start för oss i att försöka få honom att förstå att det är fel.

Vi hade tänkt vänta in säl matningen på djurparken men det var kört ganska snabbt insåg vi. Att vänta var ingen ide då småttingarna absolut inte klarade av det. Varför försöker man ens, då man vet hur sjukt dåliga dom är på att fixa det!?

Inte är man direkt den smartaste vid de besluten i alla fall. Men desto smartare är man då man inser att försöket inte lyckades och att man då istället gör ngt med barnen som har rätt förutsättningar för dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar