lugn söndag

Underbara lugna söndag. Idag känns det som om jag kommer kunna ladda batterierna. Kan vara bra också då jag har ett styrelsemöte och ett annat möte nästa vecka på kvällstid. När det är mycket på schemat så är det bra att ha energi till det också.

Lördagen var träningsfri för småttingarna då de har sommaruppehåll från konståkningen nu. Det märktes igår att de inte var lika aktiverade under dagen och det innebär mer kroppslig oro under både dagen och kvällen.

Vilket i sin tur gör att jag inte kan låta bli och fundera på hur årets sommar kommer bli. Den jobbigaste perioden för småttingarna med deras extra behov av aktiviteter och stimulans är semestern på sommaren. Då det inte är ngn stimulans från varken föris, skola eller träningar. Den brukar ju även bli lite jobbig för oss föräldrar som vareviga dag måste hitta på aktiviteter som stimulerar deras aktivitets nivå så att dom inte omvandlar den kroppsliga oron till ett destruktivt beteende istället. Semestern som ska vara en chans för att varva ner och vila blir oftast i vår familj istället ett stress moment. Ja, vi får helt enkelt se hur det blir i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar