börjar kännas

De tre första arbetsdagarna är gjorda efter min semester. Det börjar kännas att kroppen inte är van att kliva upp vid 5 på morgonen. Nu är man som lite små seg i skallen.

Almanackan börjar fyllas upp igen av alla läkarbesök och möten så där går det inte att ta miste om att semestern är slut.

Nu är det exakt en vecka kvar tills att minstingen börjar ettan. Lill plutten min börjar bli riktigt stor. Självklart är man som mor lite orolig hur det kommer gå för honom. Första året är ju så otroligt viktigt för hur barnet ska se på skolan i framtiden. Vad gör man om allt går på tok!?

För övrigt så försöker jag att skriva vårdbidraget för fullt på nätterna. Det ska vara inne denna månad men har bara fått in läkarintyg från ett ställe. Väntar för fullt på de andra. Har även hur mycket som helst kvar att skriva. Jag förstår inte varför dom bara godkänner ett år i taget. Hur mycket tid tror dom egentligen att man har? Ett vårbidrag tar ju hundra år att skriva och man kan bara skriva under nätterna då barnen sover. Problematiken finns ju kvar i flera år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar