Fira underbara Oktober med att skicka bullogram

Oktober är en mycket bra månad. Det är inte bara en vacker månad med otroliga färger i naturen utan både jag och min yngsta son fyller år denna månad. Så det är ju en självklarhet att denna månad betyder lite extra för oss i vår familj.

Fast det finns ju även fler än vår familj som vill uppmärksamma oktober månad lite extra. Bonjour passar även dom på att göra ngt speciellt och viktigt hela denna månad. För att uppmärksamma Rosa bandets viktiga arbete mot bröstcancer så har dom valt att ha rosa pärlsocker på sina bullar hela Oktober månad. 

Detta stöder vår familj med att äta en massa bullar med rosa pärlsocker på!
-Mums, tycker barnen så klart.

Ge bort ett Bullogram till en vän och sprid livsviktig kunskap om hur bröstcancer kan upptäckas och stoppas i tid.

Under hela oktober hjälper Bonjour Bröstcancerfonden i kampen mot bröstcancer. Genom att skicka ett Bullogram till någon du bryr dig om, bidrar du till att sprida livsviktig kunskap om hur sjukdomen kan upptäckas och stoppas i tid. För varje bulle du skickar går 10 kr direkt till Bröstcancerfondens viktiga arbete.

Bröstcancerfonden är en ideell organisation som driver bröstcancerbehandlades frågor i samhället. De har också det största kontaktnätet i Sverige för dem som behöver stöd och hjälp – såväl drabbad som anhörig. Bröstcancerfonden arbetar mycket med kunskapsspridning gällande prevention och samlar in pengar till cancerforskning. Läs mer om Bröstcancerfondens viktiga arbete här.

1 kommentar: