Vi testar Bamses pyssellåda

Bamses pyssellåda

Pyssla med Bamse! Med innehållet i den här lådan kan du måla fina bokstavs- och sifferplanscher till ditt rum, pyssla vykort att skicka till dina kompisar eller släktingar, och lära dig rita Bamse och hans vänner med hjälp av formade svampar.
Pris: ca 189 kr
Ålder: 5+Tyr 7 år anser: Åh, vad roligt. Jag vill sy det där. En glad pojke som satt länge och målade sina bokstäver och samtidigt fick träna på dom.
Freja 8 år anser: Säg mamma till dom som vi ska testa åt att dom måste byta ut tuschpennorna. Dom är för mörka så de svarta strecken på målarbilderna inte syns. Det här var inge bra alls. Nu är ju allt förstört. (en sur tjej muttrar länge)
Mamman tycker: Jätte fin pyssel låda. Vi tog med den under en 8 timmars lång bilresa och 7 åringen roades ganska länge med den. Jag som mamma saknade dock en liten sax i lådan så man kunde klippa garnet. Sedan var det lite dåligt att de vita "plopparna" satt kvar i hålen på sykorten och var svåra att få bort för barnen. Även nålen var på håret att den gick igenom hålen. 7 åringen fick trycka riktigt hårt för att få igenom den. Dock var nålen super bra som första nål då den var omöjlig att sticka sig på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar